O armată de polițiști, jandarmi, luptători SAS și polițiști locali au intervenit în curtea DGASPC Suceava, unde două femei s-au luat la ceartă. Una dintre femei a fost dusă cu ambulanța la spital

Ieri, pe la ora 11.40, printr-un apel la 112 a fost anunțat faptul că în curtea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava are loc un scandal.

La fața locului au intervenit mai mulți polițiști, mascați din cadrul SAS Suceava, jandarmi și polițiști locali care au constatat faptul că în respectiva curte nu avea loc niciun scandal sau agresiune. În schimb, acolo se aflau circa 50 de persoane, majoritatea de etnie rromă, care așteptau la rând pentru a obţine un ajutor prind reducerea tarifului la transport.

În urma verificărilor s-a aflat că la un moment dat a avut loc un conflict spontan între o femeie în vârstă de 39 de ani din municipiul Suceava și o femeie în vârstă de 48 de ani din comuna Pătrăuți. Cele două s-au certat din cauza așteptării la rând și a unor neînțelegeri mai vechi. Între acestea a intervenit și un bărbat care a încercat să aplaneze situația.

Martorii au spus că la fața locului nu a avut loc nicio agresiune, ci doar un schimb de replici între cele două femei. De asemenea, aceștia au spus că la un moment dat, femeia de 39 de ani a căzut pe gheață și s-a lovit la un picior în timp ce se îndrepta spre cealaltă femeie.

Pe lângă echipajele sus-menționate, la fața locului a intervenit și o ambulanță care a transportat-o pe femeia rănită la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

În ciuda declarațiilor martorilor, femeia de 39 de ani a spus că a fost lovită cu piciorul de către bărbatul care a intervenit pentru a calma spiritele. Aceasta susținea că vrea să formuleze o plângere penală împotriva respectivului individ.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru „lovirea sau alte violențe”.

Pe urmă, la fața locului a rămas un echipaj al Jandarmeriei și al Poliției Locale pentru a preveni alte evenimente.

 

Adauga comentariu