O asistentă din Spitalul Județean Suceava își plânge soțul care a decedat din cauza infecției cu coronavirus. Femeia a dus virusul COVID-19 acasă fără să știe

În această dimineață în Spitalul Județean Suceava a murit un bărbat în vârstă de 51 de ani, din cauza infectării cu coronavirus. Bărbatul era soțul unei asistente angajate a spitalului sucevean.

Asistenta medicală și-a infectat familia cu coronavirus, fără a ști că ea este contaminată. 

„Sunt asistentă la Spitalul din Suceava. Soțul meu a murit. Vreau să plec, să dau certificatul de naștere. Să rezolve lucrurile la tribunal. Soțul meu nu era așa grav,  eu eram mai grav. Eu sunt bine, el era cu viroză pulmonară, puțin răcit. A murit de dimineață, la 51 de ani. Eu și copilul meu suntem bine”, a zis femeia pentru Suceavalive.ro.

Conform secretarului de stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru, ancheta epidemiologică va fi reluată la spitalul sucevean.

„Situația la Suceava nu este chiar atât de bună, s-au reluat toate anchetele epidemiologice. Există o serie de nereguli la Suceava”, a spus Nelu Tătaru.

Până în acest moment decesul bărbatului nu a fost publicat pe niciun site oficial și precizăm faptul că autoritățile au refuzat să răspundă la întrebările privind cazul acestui bărbat.


Vă amintim că:

Prima persoană care a murit din cauza coronavirusului, din județul Suceava, este o femeie în vârstă de 72 de ani. Aceasta a fost internată în data de 21 martie 2020 în Spitalul județean Suceava, cu afecțiuni asociate cronice ( diabet, boli cardiovasculare) , fără context epidemiologic ( nu avea istoric de călătorie, nu a venit în contact cu o persoană confirmată pozitiv).

A doua persoană care a murit din cauza coronavirusului, din județul Suceava, este un bărbat în vârstă de 71 de ani. Acesta a fost confirmat pozitiv pe data de 23 martie 2020, fiind internat la Spitalul Județean Suceava din data de 21 martie 2020. Bărbatul a fost internat anterior în secția de cardiologie unde este posibil să fi avut contact cu pacienta transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

A treia persoană care a murit din cauza coronavirusului, din județul Suceava, este un bărbat în vârstă de 59 ani. Acesta a fost pacient în Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată. Data decesului este 22 martie 2020.

A patra persoană care a murit din cauza coronavirusului, din județul Suceava, este o femeie, de 80 ani, pacientă în Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată. Data decesului este 23 martie 2020.

A cincea persoană care a murit din cauza coronavirusului, din județul Suceava, este patroana pensiunii de la Sucevița diagnosticată cu coronavirus, transportată în stare gravă la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Aceasta avea 64 de ani.

A șasea persoană care a murit din cauza coronavirusului, din județul Suceava, este un bărbat în vârstă de 51 de ani. Acesta era soțul unei asistente din Spitalul Județean Suceava, care nu știa că este infectată cu COVID-19.

Adauga comentariu