O bătrână de 74 de ani a fost agresată sexual de un consătean

La data de 13 martie 2021, la ora 13.42, Secția 13 de Poliție Rurală Bălcăuți a fost anunțată prin 112 de către Margareta G. (74 de ani), din comuna Zamostea, cu privire la faptul că Mihai Vacariu (59 de ani), din comuna Zamostea, a vrut să o violeze.

În urma cercetărilor făcute de polițiști s-a stabilit că, în cursul zilei de 13 martie a.c., în jurul orei 11.30, bătrâna se afla singură la locuința acesteia. La un moment dat, în imobil a intrat consăteanul Mihai Vacariu. Acesta, profitând de starea vădită de vulnerabilitate a victimei, în vârstă de 74 de ani, a încercat să întrețină relații sexuale cu aceasta.

Bătrâna s-a opus, l-a împins, iar acesta a renunțat la actele sale și a părăsit în cele din urmă locuința femeii.

După administrarea probelor, s-a continuat urmărirea penală față de suspectul Mihai Vacariu și noaptea trecută, pe la ora 23.00, s-a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunere de arestare preventivă. Suspectul a fost introdus în Arestul IPJ Suceava.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la infracţiunile de „violare de domiciliu” și „tentativă la infracțiunea de viol”.

Adauga comentariu