O bătrână de 80 de ani s-a ales cu dosar penal după ce fratele ei a sunat la 112 pe motiv că i-a furat covorul de lână de pe unul dintre pereții camerei sale

Ieri, pe la ora 12.00, E.S. (69 de ani) și-a denunțat Poliției sora în vârstă de 80 de ani care i-a furat un covor din casa părintească din localitatea Dărmănești.

E.S., care locuiește în municipiul Suceava împreună cu soția sa, deține cu acte de proprietate o parte din casa părintească. După ce părinții bărbatului au murit, casa în cauză a fost moștenită de E.S. și frații și surorile sale.

Bărbatul care a anunțat Poliția cu privire la problemele lor de înțelegere, nu se înțelege nici cu D.S., sora sa care locuiește efectiv în casa părintească, nici cu A.S. care locuiește în comuna Iaslovăț. 

La data de 12 octombrie 2020, E.S. a fost ultima dată la casa părintească și a închis cu un lacăt ușa de acces în camera sa, care face parte din jumătatea de casă care îi aparține.

Ieri, când bărbatul a revenit la casa părintească, a observat că belciugurile care asigurau ușa de acces în camera sa erau forțațe, dar încă erau montate în tocul ușii. Atunci, E.S. s-a uitat pe fereastra camerei și a observat că i-a dispărut un covor de lână aflat pe unul dintre pereți. În aceste condiții, bărbatul a luat telefonul și a sunat la 112 pentru a anunța cele întâmplate. Apelantul s-a arătat nemulțumit de faptul că i-a fost furat covorul de lână ce-i aparținea mamei sale și a suspectat-o pe sora sa, A.S..

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat” pe numele bătrânei de 80 de ani.

Adauga comentariu