O bătrână de 81 de ani și-a adus aminte că a fost lovită de o mașină la cinci zile de la accident. Un bărbat s-a ales cu dosar penal

Ieri, pe la ora 12.00, o bătrână în vârstă de 81 de ani, din municipiul Suceava, s-a dus la sediul Poliției din apropierea magazinului Kaufland pentru a spune că a fost victima unui accident rutier produs săptămâna trecută, la data de 19 martie. Bătrâna a fost însoțită de fiica sa.

Vinerea trecută, în jurul orei 11.30, femeia de 81 de ani se deplasa pe strada Curtea Domnească în calitate de pieton. La un moment dat, aceasta a fost acroșată de o mașină al cărui șofer dădea cu spatele și nu a văzut-o pe femeie. În urma evenimentului, cei doi au discutat, iar bătrâna a spus că nu a fost rănită. Pe urmă, femeia s-a dus la domiciliu.

Ieri, când victima a anunțat poliția despre accidentul în care a fost implicată în cinci zile înainte, a refuzat să se deplaseze la Spitalul Județean Suceava.

Polițiștii au investigat cazul și au constatat faptul că șoferul care a lovit-o pe bătrână este un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Suceava.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”.

 

 

Adauga comentariu