O bătrână de 82 de ani a murit după ce a fost violată în propria casă. Făptașul de 37 de ani a fost arestat preventiv

Polițiștii suceveni au continuat cercetările în cazul morții suspecte a Vârvarei B. (82 de ani), din satul Cotârgași, orașul Broșteni. Bătrâna a fost găsită decedată în locuința de domiciliu la data de 4 august 2022.

Se pare că, în seara de 4 august 2022, pe la ora 22.00, Constantin Mandric (37 de ani), un localnic necăsătorit, a consumat băuturi alcoolice la un bar din apropiere. Ulterior, bărbatul s-a dus la domiciliul victimei, știind că aceasta locuiește singură. Individul a pătruns în casa victimei cu intenția de a întreține raporturi sexuale cu bătrâna.

Bărbatul susține că ar fi tras-o pe bătrână de pe pat, a întreținut raporturi sexuale normale cu aceasta împotriva voinței sale. Victima ar fi ripostat, ar fi încercat să scape și l-a zgâriat pe bărbat pe față. Deoarece victima încerca să riposteze, bărbatul i-a imobilizat ambele brațe comprimându-le pe piept.

 

 

După toate aceste momente, Mandric a părăsit locuința, susținând că victima încerca să se ridice de pe sol și nu a bătut-o.

 

În cursul zilei de sâmbătă, 6 august 2022, cu ocazia efectuării autopsiei, s-a stabilit provizoriu faptul că decesul victimei a fost unul violent, datorată asfixiei mecanice și comprimării toracice.

Constantin Mandric este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de „viol” și „violare de domiciliu”. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Adauga comentariu