O bătrână de 83 de ani a fost bătută de către fiul ei căzut în patima alcoolului

La data de 31 octombrie 2021, la ora 18.23, Poliția Municipiul Suceava a fost anunțată prin 112 de către Beniamin Ș. cu privire la faptul că fiul unei persoane de pe scară o agresează fizic pe mama sa.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie găsit-o pe Leontina H. (83 de ani), care a declarat faptul că, în jurul orei 18.00, fiul ei,  Mihai Hlade (54 de ani), cu care locuiește, în urma consumului de băuturi alcoolice a lovit-o cu palma peste cap fără a avea un motiv anume.

La fața locului a fost identificat și agresorul, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, însă era cooperant si nu se manifesta violent în niciun fel.

Polițiștii au completat formularul de evaluare a riscului de unde a reieșit că nu există risc iminent asupra vieții și integrității acesteia și nu există condiții pentru a fi emis ordin de protecție provizoriu față de acesta, fiindu-i înmânat în acest sens o cerere pentru emiterea unui ordin de protecție de la instanța de judecată.

Leontina H. nu a dorit să depună plângere împotriva fiului ei pentru infracțiunea de violență în familie și nu a vrut să fie consultată de către un echipaj medical sau să meargă la spital.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

Adauga comentariu