O bătrână de 85 de ani a ajuns la spital cu arsuri pe 30% din suprafața corpului după ce i-a luat foc casa

Ieri, în jurul orei 14.30, printr-un apel la 112 a fost anunțat un incendiu la casă de locuit din comuna Arbore.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Arbore au intervenit, cu două autospeciale de stingere.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în interiorul bucatăriei, cu pericol de propagare la întreaga locuință și la anexele din gospodărie.

Flăcările au izbucnit din cauza unor scăpări de gaze combustibile de la o butelie de aragaz.

Din nefericire, proprietara, in vârstă de 85 de ani, a suferit arsuri de gr. I, II și III pe aproximativ 30% din suprafața corpului. Femeia a fost preluată de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), care i-a acordat primul ajutor medical.

Ulterior, cadrele medicale SAJ au predat victima echipajului SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă), care a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava.

Au ars obiecte de mobilier, materiale textile (articole de îmbrăcăminte și altele) și butelia de aragaz. S-au degradat finisajele interioare din bucătărie.

Incendiul a fost lichidat la ora 15.11, iar pompierii au salvat casa de locuit și anexele gospodărești, cu bunurile aferente.

Adauga comentariu