O bătrână din Dornești a fost găsită moartă în casă, cu mușcături de rozătoare pe corp

La data de 23 aprilie 2022, pe la ora 12.00, o femeie în vârstă de 83 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din comuna Dornești. Aceasta locuia cu fiul său bolnav psihic.

 

Descoperirea a fost făcută de către fiica femeii, care voia să își viziteza mama. Femeia, domiciliată în județul Botoșani, și-a găsit mama în pat, în stare de inconștiență. Conform acesteia, ușa de acces în imobil era încuiată, iar la fața locului a fost găsit fratele său. Victima suferea de demență și hipertensiune.

Fiica victimei a apelat asistentul medical din localitate și i-a solicitat să se deplaseze la fața locului. Când acesta a ajuns în casa victimei, a sunat la 112 și a solicitat intervenția unei ambulanțe.

Echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul bătrânei.

Cadavrul a fost examinat de criminaliști, iar cu această ocazie au fost descoperite pe acesta urme de mușcături de rozătoare la nivelul mâinilor și picioarelor. Nu au fost identificate urme de violență. 

Corpul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți pentru a se efectua necropsia în vederea stabilirii cauzei decesului.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru „ucidere din culpă”.

 

Adauga comentariu