O bătrână a fost găsită moartă în fântâna unor vecini

La data de 26 noiembrie 2018, la ora 07.13, Poliţia municipiului Suceava a fost anunțată prin 112 de către Cătălina C., din localitate, despre faptul că a găsit-o pe mama ei, Elena S. (79 de ani), din aceeași localitate, decedată într-o fântână.

În urma cercetărilor făcute la faţa locului şi din verificările făcute de polițiști a reieșit că bătrâna locuia împreună cu fiica ei şi familia acesteia în municipiul Suceava. Elena S. suferea de tulburare depresivă recurentă, demenţă mixtă fiind în evidenţele medicale cu aceste afecţiuni.

În dimineața zilei de 26 noiembrie a.c., la ora 06.30, fiind la serviciu, Cătălina C. a sunat-o în repetate rânduri pe mama ei şi văzând că aceasta nu răspunde, i-a cerut soţului să o caute în camera sa. Acesta nu a găsit-o în cameră şi a continuat să o caute, iar ulterior a observat că fântâna unor vecini avea capacul deschis. Bărbatul s-a uitat în fântână şi a observat-o pe soacra lui, decedată.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă pe corp și a fost depus la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Sursa foto: www. tv8.md

Adauga comentariu