O bătrână a fost găsită moartă sub un morman de baloți de fân

La data de 28 decembrie 2018, la ora 09.40, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost anunțată prin 112 de către Alexandru L., din comuna Coşna, despre faptul că Ana T. (70 de ani), din localitate,  este căzută în curtea locuinței.

În urma cercetărilor făcute de polițiști s-a stabilit că în dimineața zilei de 28 decembrie a.c., în jurul orei 08.00, Adrian C. şi Simion C., vecinii femeii, au auzit animalele din curtea acesteia făcând zgomot, motiv pentru care s-au deplasat la locuinţa bătrânei. Cum nu au văzut mişcare în curte, au pătruns în locuinţa acesteia, dar nu au găsit-o.

În continuare au verificat anexele locuinţei, Ana T. fiind găsită în apropierea grajdului,  lângă spaţiul amenajat pentru depozitarea fânului, sub mai mulţi baloţi de fân. Având în vedere cele întâmplate, cei doi vecini au sunat familia victimei. Imediat la faţa locului au venit Amalia T., Daniel T. şi Ovidiu T., care au îndepărtat baloţii din fân de pe corpul bătrânei şi au sunat la 112.

Ana T. locuia singură de șapte ani, conform declarațiilor familiei, fiind văduvă. Cu ocazia cercetărilor făcute la fața locului şi examinării exterioare a cadavrului, aceasta nu prezenta urme de violenţă.

Polițiștii au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului. În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Adauga comentariu