O bătrână a fost lovită mortal de un BMW pe trecerea de pietoni din dreptul parcului „Trei Bărboși”, iar șoferul a fugit de la fața locului. Bosânceanul care ar fi condus mașina a fost găsit acasă

Aseară, pe la 23.00, un autoturism marca BMW a lovit-o mortal pe Maria I. (78 de ani), din municipiul Suceava, pe trecerea de pietoni semaforizată din dreptul parcului ”Trei Bărboși” din municipiul reședință de județ. Victima traversa strada regulamentar. În urma impactului, autoturismul implicat și-a continuat deplasarea, șoferul lăsându-și victima, pe care a aruncat-o circa 25 de metri de pe trecerea de pietoni, în agonie pe asfalt.

Cadrele medicale ajunse la fața locului au încercat să o resusciteze pe victimă, dar degeaba. Aceasta a fost declarată decedată.

Polițiștii au pornit în căutarea fugarului.

Ulterior, oamenii legii l-au identificat pe cel care ar fi condus mașina în momentul accidentului, respectiv pe Marius Stănescu (21 de ani), din comuna Bosanci. Acesta a fost găsit la domiciliul său.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și pentru părăsirea locului accidentului. Urmează a se dispune măsurile față de inculpat.

Adauga comentariu