O bătrână a murit în spital în urma unei intoxicații

La data de 2 octombrie 2018, Rodica O., în vârstă de 75 de ani, din comuna Bălcăuți, a murit în Spitalul Județean de Urgență Suceava, la Secția Anatomie Patologică. Aceasta a fost diagnosticată cu „intoxicație acută cu benzodiazepine, insuficiență respiratorie acută, comă grad IV, sechele accident vascular cerebral”.

În luna februarie 2018, bătrâna a suferit un accident vascular cerebral în urma căruia s-a ales cu semipareză pe partea stângă a corpului. De atunci, Rodica O. a rămas în grija fiului său și a soției acestuia.

La data de 23 septembrie 2018, fiul bătrânei a observat că aceasta se simte din ce în ce mai rău și a sunat la 112. Ambulanța a transportat-o pe femeie la Spitalul Siret și apoi la Spitalul Județean Suceava, unde a rămas internată la terapie intensivă.

Rodica O. a murit în spital, în curusl zilei de 1 octombrie 2018, la ora 17.50. Decesul a fost considerat drept un caz medico – legal deoarece s-a identificat o intoxicație acută cu benzodiazepine. S-a dispus efectuarea unei necropsii pentru stabilirea cauzelor producerii tragediei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

sursa foto: romedic.ro

Adauga comentariu