O copilă de patru ani s-a pierdut de mama sa după ce a intrat în pădurea din zona Cartodrom. Copila a fost găsită în apropierea magazinului Eurostela

Aseară, în jurul orei 20.30, o femeie a sunat la 112 și a anunțat că, în timp ce se afla în apropierea pădurii din zona ”Cartodrom”, din cartierul George Enescu, municipiul Suceava, fiica sa în vârstă de patru ani a luat-o la fugă spre pădure și nu a mai revenit.

 

În acea seară, femeia s-a dus la restaurantul Luca de pe Bulevardul George Enescu, împreună cu fiicele sale în vârstă de cinci, respectiv patru ani. Pe urmă, după ce au cumpărat mai multe produse, cele trei s-au deplasat pe jos pe aleea ce duce spre comuna Șcheia, din laterala pădurii din zona ”Cartodrom”. 

La un moment dat, cele două minore au început să se joace și să alerge pe lângă mama acestora. Din joacă, cele două minore au fugit de lângă femeie și au intrat în interiorul pădurii.

Apelanta și-a strigat fiicele, dar doar una dintre ele a revenit, respectiv cea de cinci ani. Femeia însărcinată nu a putut intra în pădure pentru a-și căuta fiica, motiv pentru care s-a dus cu fiica sa de cinci ani până în zona blocurilor turn din zonă, unde a strigat după cealaltă minoră de mai multe ori, în speranța că va fi auzită de către copilă. Văzând că fiica sa nu se mai întoarce, femeia a sunat la 112 și a solicitat intervenția polițiștilor.

În aceste circumstanțe, pentru găsirea copilei, mai multe echipaje ale Jandarmeriei, ale Poliției și ale Poliției Locale au pornit în căutarea copilei. În această căutare s-au implicat și localnicii din zonă.

După circa o oră, pe la ora 21.30, copila a fost găsită în zona magazinului Eurostela de pe strada Mărăști.

Adauga comentariu