O crâșmă a răsărit în parcul din apropierea Poliției Municipale Suceava, la intrarea în Piața Mică. Aceasta s-ar întinde pe șase metri pătrați

În parcul din apropierea sediului Poliției Municipale Suceava, la intrarea în Piața Mică, a răsărit o crâșmă care ar ocupa șase metri pătrați din spațiul verde.

Culmea este că această crâșmă în stil vamaiot a primit autorizație de funcționare din partea Primăriei Suceava, autorizație semnată de primarul Ion Lungu, conform surselor Ziar de Suceava. 

Prin luna martie a acestui an, societatea comercială care a amenajat această terasă a solicitat un certificat de urbanism, pe care l-a primit.

După emiterea certificatului de urbanism, administratorul societății ar fi trebuit să anunțe Agenția pentru Protecția Mediului cu privire la ceea ce urmează să amenajeze. Reporterii Ziar de Suceava au încercat să ia legătura cu conducerea Agenției pentru Protecția Mediului Suceava pentru a afla dacă au idee despre această terasă. Până la finalul acestei săptămâni directorul executiv de la această instituție este într-o delegație în țară cu toți directorii APM-urilor din România.

Este greu de crezut faptul că pe cei șase metri pătrați a fost amenajată și o toaletă. Deci, persoanele care se cherchelesc printre paiele terasei cel mai probabil își golesc rezervoarele prin parc.

sursa foto: Facebook/ Suceava e oraș?

Adauga comentariu