O dorneancă a fost bătută de fratele ei după ce a refuzat să vândă apartamentul rămas moștenire de la părinți

La data de 9 noiembrie 2019, în jurul orei 05.00, Poliția municipiului Vatra Dornei a primit o plângere din partea Simonei Ș. (47 de ani), localnică, despre faptul că în seara zilei precedente, în timp ce se afla la domiciliul părinților, a fost lovită cu palma peste față de fratele său, Dumitru Șuleap (42 de ani), tot localnic.

În urma verificărilor făcut de polițiști a reieșit că în urma decesului ambilor părinți, reclamanta, cu acceptul celorlalți doi frați, a rămas să locuiască în apartament până la definitivarea documentelor privind masa succesorală.

În seara zilei de 8 noiembrie a.c., pe la ora 23.30, Simona Ș. se afla în imobilul mai sus menționat, împreună cu fratele ei și încă două persoane cunoscute, unde consumau băuturi alcoolice. La un moment dat, fratele acesteia, pe fondul consumului de alcool, i-a spus surorii sale că urmează să scoată apartamentul la vânzare, deoarece are mare nevoie de bani. 

Simona Ș. a refuzat să creadă cele spuse de fratele ei, menționând că părăsește apartamentul în momentul când primește suma de bani ce i se cuvine. Atunci,  Dumitru Șuleap s-a ridicat de la masă și i-a aplicat o palmă peste față surorii sale.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.

 

 

Adauga comentariu