O dronă care transporta țigări de contrabandă a căzut în curtea unei localnice din Straja. Femeia s-a speriat și a sunat la 112

Ieri dimineață, o femeie din comuna Straja a sunat la 112 după ce a găsit un curtea locuinței sale un troler plin cu țigări de contrabandă și o dronă care a cedat la datorie. 

„Nu este un colet trimis de curier, nici un cadou primit de la cei apropiați și nici rușii nu au anunțat că a început războiul, ci este un pachet burdușit cu țigări. S-a întâmplat în dimineața zilei de 10 februarie 2022 în localitatea de frontieră Straja din județul Suceava acolo unde o femeie s-a trezit în curtea casei cu un troler plin cu țigări și o dronă, la numai un kilometru de frontiera cu Ucraina.
Speriată, femeia a sunat la 112, anunțând prezența acestor obiecte în gospodăria sa. Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Poliției Vicovu de Sus. Contrabanda este un stil de viață pentru unii, iar pentru alții o afacere la frontiera de nord a României. Numai anul trecut colegii noștri polițiști de frontieră au reţinut în vederea confiscării aproximativ 4 milioane pachete cu ţigări, în valoare de aproximativ 50 milioane lei”, a transmis Sindicatul Europol.

Adauga comentariu