O echipă formată din jandarmi, polițiști, pompieri și salvamontiști au căutat timp de mai bine de cinci ore o femeie din Iași, care s-a pierdut într-o pădure din Coșna în timp ce culegea ciuperci

Ieri, în jurul orei 14.00, printr-un apel la 112, jandarmii suceveni au fost informați despre faptul că o femeie în vârstă de 69 de ani, din județul Iași, s-a rătăcit într-o pădure din satul Teșna, comuna Coșna, județul Suceava.

Femeia a plecat în pădure pentru a culege ciuperci, dar la un moment dat s-a depărtat de grupul de culegători și nu a mai răspuns la strigătele lor. Speriați, aceștia au sunat la 112 pentru anunța dispariția femeii.

Trei jandarmi din cadrul Postului Montan Vatra Dornei, un polițist, doi pompieri și cinci salvamontiști însoțiți de câinele de căutare-salvare s-au mobilizat și au început să o caute pe femeie.

Căutarea nu a fost ușoară deoarece terenul era accidentat și nici nu s-a putut lua legătura telefonică cu femeia.

Pe la ora 19.20, femeia a fost găsită în apropierea apropierea drumului forestier de lângă pârâul Teșnița din localitatea Coșna. Persoana în cauză nu a solicitat îngrijiri medicale, fiind condusă de către echipa de căutare aproximativ trei kilometri  la o casa de vacanță din lcoalitate, unde era cazată.

Adauga comentariu