O fată de 12 ani a ajuns la spital după ce s-a tăiat la picior într-un geam în timp ce se juca cu niște pisicuțe

La data de 13 iulie 2021, la ora 17.19, polițiștii au fost anunțaţi prin 112 de către Sabina B. despre faptul că minora Eugenia C. (12 ani), localnică, în timp ce se juca, s-a tăiat la picior într-un geam de sticlă.

Vasile C., bunicul minorei, a declarat faptul că, în cursul zilei de 13 iulie a.c., în jurul orei 17.00, nepoata sa, Eugenia C., în timp ce se juca în grădina din spatele casei sale, împreună cu fratele său, Vasile C., în vârstă de nouă ani, a încercat să prindă mai mulţi pui de pisică ce se adăpostiseră sub diverse obiecte rezemate de peretele clădirii, respectiv, o uşă din aluminiu prevăzută cu geam termopan, o fereastră din PVC cu geam termopan şi alte fragmente mobiliere.

Într-un moment de neatenţie, obiectele respective s-au prăvălit la sol, ocazie cu care o parte din acestea au căzut peste piciorul drept al fetei.

Minora a fost preluată de un echipaj al SAJ şi transportată la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticată cu „traumatism gambă dreaptă prin strivire”.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu