O femeie aghesmuită care voia să-și facă nevoile fiziologice într-o pădure din Dolhasca a fugit de o turmă de porci mistreți aproape patru ore

Ieri, pe la ora 17.00, un bărbat din orașul Dolhasca a sunat la 112 și a anunțat faptul că în urmă cu circa o oră jumătate o femeie a dispărut. Apelantul, femeia dispărută și alte circa 10 persoane făceau un grătar pe raza Ocolului Silvic Dolhasca, în locul cunoscut sub numele de „La șipote”, dar la un moment dat M.L. (32 de ani), localnică a dispărut.

După ce femeia a consumat băuturi alcoolice a plecat fără să anunțe în pădure pe la ora 15.30. 

Celelalte persoane de la grătar au observat lipsa femeii și au încercat să o contacteze telefonic, dar aceasta avea telefonul închis. 

În urma apelului efectuat la serviciul 112, la fața locului a intervenit un echipaj de poliție care a efectuat verificări prin fondul forestier. În jurul orei 19.20, femeia a fost găsită în apropiere de satul Gulia, la marginea pădurii.

M.L. a fost condusă la sediul Poliției unde a fost audiată. Cu această ocazie, femeia a spus că a plecat din grup pentru a-și face nevoile fiziologice în pădure. În timp ce aceasta se afla în pădure, a observat o turmă de porci mistreți, motiv pentru care s-a speriat și a luat-o la fugă într-o direcție pe care nu o cunoștea. După un timp, M.L. a văzut un indicator care arăta o distanță de 3,5 kilometri față de satul Gulia, orașul Dolhasca.

Femeia susține că nu a fost victima nici unei  infracțiuni sau abuz de orice fel.

Adauga comentariu