O femeie a ajuns în comă la spital după ce a fost ruptă în bătaie și tăiată cu cuțitul de soțul ei

La data de 25 iulie 2019, pe la ora 09.00, polițiștii suceveni au fost anunțați prin 112 despre faptul că Nadia D. (40 de ani), din comuna Pătrăuți, a fost agresată de soțul său.

Femeia a fost găsită în curtea locuinței sale, având mai multe la nivelul corpului  provocate de către soțul ei, Ilie – Cornel Darie (41 de ani), din aceeași localitate. Agresiunea a avut loc în locuința lor, în dimineața zilei de 25 iulie a.c., în jurul orei 08.45.        

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care a transportat persoana vătămată la secția UPU Suceava în vederea acordării îngrijirilor medicale. Starea ei de sănătate este una extrem de gravă fiind în comă.

Soțul femeii a declarat faptul că în urma unui scandal conjugal a lovit-o pe soția sa inclusiv cu un cuțit.

Cercetările au fost preluate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, față de Darie Ilie-Cornel fiind dispusă punerea în mișcare acțiunea penală pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie” cu raportare la infracțiunea de „tentativă de omor”.

Inculpatul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.   

Ilie – Cornel Darie a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava.

Adauga comentariu