O femeie a ajuns la spital după ce depresia a împins-o să se arunce de pe un pod din Dornești. Aceasta se despărțire recent de iubitul său

Ieri, în jurul orei 17.30, printr-un apel la 112 a fost anunțat faptul că o femeie s-a aruncat de pe un pod pe pietrișul de lângă o apă din Dornești.

Se pare că femeia care s-a aruncat de pe pod locuiește în comuna Dornești. De o scurtă perioadă de timp, aceasta avea o relație cu un bărbat din comuna Frătăuții Vechi.

De câteva zile, din cauza unor neînțelegeri, femeia a decis să încheie relația cu bărbatul respectiv, deoarece au avut mai multe conflicte verbale.

Pe fondul depresiei, femeia s-a urcat pe un pod din comuna Dornești și s-a aruncat de pe acesta. Victima a căzut pe pietrișul de pe marginea râului Suceava, fiind rănită minor la nivelul picioarelor și a feței.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD. Victima era conștientă, dar spunea că o dor picioarele și fața. Aceasta a fost transportată la spitalul din Rădăuți pentru a primi îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Adauga comentariu