O femeie a ajuns la spital după ce un incendiu i-a distrus acoperișul casei

În această dimineață, pe la ora 03.45, militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Bogdănești și Râșca, au intervenit cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în comuna Bogdănești

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la casa de locuit, construită din lemn, cu învelitoare din azbociment, cu pericol de propagare la un adăpost de animale.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarei, în vârstă de 56 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la spital.

Au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 80 mp, bunuri materiale din interior și circa doi metri cubi lemn de foc. S-au degradat pereții portanți ai locuinței.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

Incendiul a fost stins la ora 05.00, iar pompierii au salvat adăpostul de animale.

Adauga comentariu