O femeie beată a fost amendată cu 4.500 de lei după ce s-a îmbătat și a făcut scandal într-o crâșmă din Pojorâta

Aseară, în jurul orei 19.30, Casandra V. a sunat la 112 și a anunțat faptul că are loc o agresiune fizică și un scandal la barul „La Mama Gim” din Pojorâta.

Pe la ora 19.00, Casandra V., fiind beată, a intrat în barul menționat și a comandat o bere la halbă. La un moment dat, aceasta a adoptat un comportament deviant și agresiv verbal și fizic față de un angajat al barului și a celorlalți clienți. Având în vedere comportamentul femeii, aceasta a fost invitată să plece și i-a fost scoasă bicicleta în afara curții barului. Femeia a refuzat să părăsească localul. Așadar, barmanul și un client au încercat să o dea afară cu forța. În timpul încercării de a o da afară pe femeie, cel din urmă i-a aplicat femeii o lovitură de palmă în zona feței, deoarece aceasta îl înjura și îi adresa injurii și la adresa familiei sale.

La fața locului a ajuns un echipaj de poliție. Aceștia au observat scandalul din fața localului și au surprins-o pe femeie în timp ce îi înjura pe toți cei prezenți în zonă.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „lovire sau alte violențe”, pentru palma pe care bărbatul sus-menționat i-a aplicat-o femeii.

Apelanta nu a scăpat nepenalizată. Oamenii legii au amendat-o pe aceasta cu 4.500 de lei (2.000 de lei pentru apelare abuzivă, 1.000 de lei pentru provocarea de scandal în local public, 500 de lei pentru refuzul consumatorului de a părăsi localul public și 1.000 de lei pentru adresarea de cuvinte și expresii jignitoare cu ocazia intervenției polițiștilor).

Adauga comentariu