O femeie care a consumat băuturi alcoolice în exces a fost altoită de către soțul ei

La data de 12 mai 2019, la ora 16.05, polițiștii din Dărmănești au anunțați despre faptul că la UPU Suceava a ajuns o femeie, care prezenta urme de violență.

Agenții deplasați la Spitalul Județean Suceava au găsit-o pe Nicoleta P. (35 de ani), din comuna Todirești, care a declarat că, în cursul zilei de 9 mai a.c., a consumat atât ea, cât și soțul, Vasile P. (39 de ani), băuturi alcoolice.

Femeia a declarat că spre seară între ea și soț s-a iscat un scandal, bărbatul reproșându-i că a consumat în exces băuturi alcoolice fiind mai mult plecată de acasă. Nicoleta P. a precizat că în timpul scandalului a fost împinsă de către soț, iar ea s-a dezechilibrat și s-a lovit. În cursul zilei de 12 mai 2019, femeia a mers la UPU Suceava, fiind diagnosticată cu TCF.

Aceasta a spus că nu dorește să depună plângere împotriva soțului pentru comiterea infracțiunii de ,,violență în familie” și nu dorește emiterea ordinului de protecție provizoriu.

După completarea formularului de evaluare a riscului s-a constatat că nu există un risc eminent, nefiind întrunite condițiile de emitere a ordinului de protecție provizoriu.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,violență în familie”.

Adauga comentariu