O femeie, care a furat un coș cu produse în valoare de 1.100 lei din Auchan, a primit o amendă penală de 5.100 lei. Aceasta se pregătea de Revelion

Judecătoria Suceava a condamnat-o pe Mihaela Boz la pedeapsa de 5.100 lei amendă penală (170 lei zile amendă, 30 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Dacă femeia nu execută pedeapsa amenzii, în tot sau în parte, numărul zilelor-amendă neexecutate se înlocuieşte cu un număr corespunzător de zile cu închisoare.

Inculpata trebuie să plătească către SC Auchan România SA suma de 1.100 de lei, daune materiale.

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta s-a făcut apel în termen de 10 zile de la comunicare.


La data de 30 decembrie 2020, în jurul orei 15.00, Mihaela Boz s-a deplasat la magazinul Auchan, din incinta Iulius Mall Suceava, fiind însoțită de către soțul și fiul ei.

După ce au intrat în magazin, aceștia au început să așeze într-un cărucior mai multe produse. Pe la ora 16.20, au ajuns în zona cu produse de panificație. Acolo, soțul femeii și fiul acestora s-au așezat la rând la o casă de marcat, fiind urmați de femeie, care între timp luase o pâine.

În timp ce bărbatul a luat două produse din cărucior, Mihaela Boz a luat căruciorul cu produse și s-a îndreptat singură către intrarea în magazin, de la raionul cu produse de panificație. Aici, întrucât intrarea era prevăzută cu poartă rotativă doar în sensul accesului în magazin, având un loc special de introdus căruciorul, inculpata a împins căruciorul în exteriorul magazinului. Ea a ieșit în poziția ghemuit tot prin acel loc.

Pe urmă, femeia a împins căruciorul până în parcare, unde s-a întâlnit cu soțul ei. După ce au descărcat „cumpărăturile” în mașină, aceștia au plecat acasă.

La audieri, femeia a recunoscut comiterea infracțiunii de furt. Aceasta a spus că a furat produsele deoarece nu avea bani, în contextul în care erau sărbătorile de iarnă. Mihaiela Boz a spus că voia sa economisească bani pentru cheltuieli, deoarece are trei copii minori și nici ea și nici soțul eu nu au un loc de muncă.

Inculpata nu este cunoscută cu antecedente penale, conform cazierului judiciar.

Adauga comentariu