O femeie, care vindea haine și ceasuri „de firmă” în piața din Rădăuți, s-a ales cu dosar penal

Ieri, 18 octombrie 2020, în jurul orei 11.30, un echipaj de jandarmerie a constatat faptul că o femeie, care se afla în piața din municipiul Rădăuți, avea expuse spre vânzare pe o tarabă mai multe articole de îmbrăcăminte inscripționate cu diverse mărci cunoscute.

Jandarmii au procedat la legitimarea acesteia, constatând că femeia este în vârstă de 49 de ani şi are domiciliul în municipiul Rădăuți.

Pe tarabă, erau expuse spre vânzare 12 articole de îmbrăcăminte și trei ceasuri de mână, toate inscripționate cu diverse mărci cunoscute pentru care nu existau documente justificative.

„Jandarmii au întocmit actele de sesizare privind săvârșirea unei fapte susceptibile a fi infracțiunea de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, care au fost predate, împreună cu bunurile, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava pentru continuarea cercetărilor”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru „punerea în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

Adauga comentariu