O femeie din Bosanci și-a dat foc casei pentru a-și alunga fiica. Incendiul s-a manifestat și la casa unui vecin

Ieri, în jurul orei 22.00, M.S. a sunat la 112 și a anunțat faptul că soția sa, Ileana S. (52 de ani), din comuna Bosanci, și-a dat foc casei.

Când au ajuns pompierii militari la fața locului, incendiul se manifesta violent la nivelul acoperișului locuinței Ilenei S., dar și la acoperișul locuinței vecinului său C.S. (26 de ani).

Incendiul a izbucnit în podul locuinței Ilenei S., care a spus că a dat foc intenționat pentru că voia că A.S., fiica ei, să plece din casă.

Cel mai probabil, femeia a folosit o brichetă pentru a porni incendiul, iar primele lucruri care au luat foc au fost masele plastice depozitate de Ileana S. în podul casei sale.

În urma incendiului nu au rezultat victime omenești, dar au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 90 metri pătrați, materialele textile și masele plastice depozitate în pod. La casa lui C.S. a ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați, s-au deteriorat pereții și pardoseala pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați și un geam din PVC.

Cele două case nu erau asigurate împotriva incendiilor.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „distrugere”.

 

Adauga comentariu