O femeie din Dornești a primit o amendă penală de 1.800 de lei pentru că a bătut-o și a amenințat-o pe o concetățeană

Judecătoria Rădăuți a condamnat-o pe Cătălina Cristina Bogdan la pedeapsa de 1.800 de lei amendă penală pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.

Inculpata trebuie să îi plătească victimei suma de 2.500 de lei reprezentând daune morale.

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta se poate face apel în termen de 10 zile de la comunicare.


La data de 22 august 2019, o femeie s-a dus la Postul de Poliție Dornești pentru a sesiza faptul că, în timp ce se afla în fața imobilului de domiciliu, a fost amenințată cu bătaia și ulterior lovită de Cătălina Cristina Bogdan cu o bâtă din lemn în zona capului.

În acea zi, victima se afla pe strada din fața casei cu încă două persoane. La un moment dat, dinspre imaș a fost observată o mașină care se îndrepta spre femei. În respectivul autovehicul se afla agresoarea, în calitate de pasager, și soțul acesteia, în calitate de șofer. Când mașina a ajuns în dreptul celor trei femei, Cătălina a coborât din mașină și a luat din portbagaj o bâtă din lemn pe care a aruncat-o spre victimă. Cea din urmă a fost lovită în zona capului. Pe urmă, agresoarea a amenințat-o pe victimă și a luat din portbagaj un pet din plastic de doi litri, umplut cu apă. Scandalagioaica a aruncat petul respectiv spre victimă, dar nu a lovit-o.

În ziua următoare, după ce a fost anunțată Poliția, Cătălina Cristina Bogdan a surprins-o pe victimă în timp ce se afla în autoturismul proprietate pe strada Școlii din Dornești. Atunci, agresoarea a tras de geamul portierei din dreptul femeii și profitând de faptul că geamul era coborât i-a aplicat victimai mai multe lovituri cu pumnii în zona mâinii stângi.

Victima a necesitat un număr de 5 - 6 zile de îngrijiri medicale pentru rana survenită în urma loviturii capului victimei cu obiectul contondent.

 

Adauga comentariu