O femeie din Marginea și-a luat bătaie de la soț după ce a fost dată afară din casă. Aceasta nu a mai suportat manifestările bărbatului când se îmbată și a anunțat Poliția

Ieri, 1 martie 2021, o femeie în vârstă de 49 de ani din localitatea Marginea nu a mai suportat comportamentul soțului său și a cerut polițiștilor să elibereze un ordin de protecție provizoriu față de soț. 

Cei doi soți sunt căsătoriți de circa 24 de ani, având împreună doi copii. Toți au domiciliul pe raza localității Marginea. În ultima vreme, între cei doi soți au avut loc mai multe certuri având ca motiv principal faptul că bărbatul consuma frecvent băuturi alcoolice.

La data de 22 februarie 2021, pe la ora 16.00, Gavril H., soția și copiii se aflau la domiciliu. La un moment dat, și-a făcut apariția un prieten de-al bărbatului. Astfel, cei doi au început să consume băuturi alcoolice. După ceva timp, Gavril H. a început să facă scandal în gospodărie solicitându-i soției să părăsească locuința.

În aceste condiții, femeia a părăsit gospodăria. Atunci, soțul ei a urmat-o și când a ajuns-o din urmă a lovit-o. Între cei doi a intervenit fiul acestora, care a reușit să-l convingă pe tatăl său să înceteze din agresiune.

Femeia nu a mers la spital pentru a fi consultată și pentru a i se elibera un certificat medico-legal care să ateste rănile suferite. În schimb, aceasta a solicitat polițiștilor să emită un ordin de protecție provizoriu pentru cinci zile față de soțul său. Astfel, oamenii legii au întocmit formularul de evaluare a riscului, constatând că într-adevăr există un risc iminent asupra victimei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „amenințare” și „violență în familie”.

Adauga comentariu