O femeie din Siminicea a ajuns în arestul IPJ Suceava pentru că a încercat să pună stăpânire ilegal pe terenurile unor concetățeni

Ieri, 25 noiembrie 2021, Dorina Agachi (45 de ani), din comuna Siminicea, a fost reținută pentru 24 de ore pentru săvârșirea a patru infracțiuni de „tulburare de posesie” și două infracțiuni de „distrugere”.

Se pare că în perioada 11 - 15 septembrie 2020, Dorina Agachi a ocupat fără drept, prin amenințare, o suprafață de teren de 857 metri pătrați. Respectiva bucată de teren aparține de fapt și de drept altor doi localnici din comuna Siminicea. Proprietarii aveau ridicat un gard care împrejmuia terenul.

În ziua de 28 iunie 2021, Agachi a modificat semnele de hotar și a ocupat circa 120 de metri pătrăți din terenul unei alte femei din Siminicea. Acolo Dorina Agachi și-a ridicat un gard cu temelie de beton, amplasat la doi metri în interior.

În ziua de 1 noiembrie 2021, proprietarii terenului au verificat zona, ocazie în care Dorina Agache i-a agresat fizic și i-a amenințat.

În noaptea de 1 spre 2 noiembrie 2021, Dorina Agache a distrus gardul care împrejmuia suprafața de teren de 857 metri pătrați, ocupându-l prin desființarea semnelor de hotar.

În noaptea de 16 spre 17 noiembrie 2021, aceeași femeie a distrus din nou gardul care împrejmuia suprafața de teren de 857 metri pătrați. Prejudiciul creat de femeie a fost  estimat la circa 2.000 de lei. Și de această dată Dorina Agache a ocupat terenul desființând semnele de hotar.

Astăzi, 26 noiembrie 2021, Dorina Agache va fi prezentată în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

 

 

Adauga comentariu