O femeie din Stulpicani a fost bătută de concubinul fiicei sale, după nici un an de când l-a primit să locuiască în gospodăria sa

Ieri, pe la ora 18.00, o femeie din comuna Stulpicani a sunat la 112 pentru a anunța faptul că a fost agresată fizic de către concubinul fiicei sale.

Victima, G.F. locuiește împreună cu soțul său în satul Negrileasa din comuna Stulpicani. Din luna octombrie 2020, în aceeași curte, într-o altă locuință, locuiește fiica celor doi împreună cu concubinul său (Gheorghe Nastiuc) și copilul de 8 luni al acestora.

Se pare că Gheorghe Nastiuc consumă frecvent băuturi alcoolice și provoacă scandal acasă. De exemplu, la data de 4 septembrie 2021, pe la ora 23.00, fiind beat a avut o discuție în contradictoriu cu mama concubinei sale. În timpul discuției, individul a lovit-o pe femeie cu palma. Pe urmă, femeia și-a părăsit domiciliul și a plecat la mama sa, unde a rămas până în dimineața zilei de 6 septembrie 2021.

La data de 6 septembrie 2021, pe la ora 17.00, între F.G. și Gheorghe Nastiuc s-a iscat un nou scandal.

De această dată, femeia nu a mai așteptat să fie agresată fizic de concubinul fiicei sale. Aceasta a pus mâna pe telefon și a sunat la 112 pentru a semnala cele întâmplate. La fața locului a intervenit un echipaj de poliție care a întocmit formularul de evaluare a riscului iminent asupra vieții și intergrității victimei. Cu această ocazie s-a stabilit că există risc iminent.

Așadar, față de Gheorghe Nastiuc a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de cinci zile. Pe această perioadă agresorul este obligat să părăsească temporar locuința și să păstreze o distanță minimă de 50 metri față de persoana vătămată.

Victima nu a solicitat intervenția unei ambulanțe, dar a spus că în ziua următoare se va duce la Serviciul de Medicină Legală Suceava în vederea examinării și eliberării unui certificat medico-legal.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „violență în familie”.

Adauga comentariu