O femeie a fost condamnată la șase luni de închisoare cu suspendare pentru că l-a bătut cu un arc din lemn pe copilul vecinilor care îi lovea porțile cu mingea

Judecătoria Rădăuți a condamnat-o pe Domnica Mandiuc la șase luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”. Termenul de supraveghere stabilit este de doi ani.

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta se poate face apel în termen de 10 zile de la comunicare.


La data de 11 martie 2018, Domnica Mandiuc se afla la domiciliul său din comuna Dornești. În curtea acesteia se juca cu mingea victima, Roberto Paolo O. în vârstă de 12 ani, cu o altă persoană de sex feminin. Pe motiv că băiatul lovea porțile cu mingea, femeia i-a reproșat victimei că îi strică porțile. Atunci, copilul i-a răspuns femeii că respectivele porți au fost făcute de altă persoană. În aceste circumstanțe Domnica Mandiuc a strigat-o pe mama copilului, cu care se învecinează. Femeii i-a răspuns bunica copilului care a spus că nu poate lua măsuri în afara curții sale.

După ce a auzit aceste cuvinte, Domnica Mandiuc a luat un arc din lemn și a fugit către copilul de 12 ani pentru a lua măsuri în propria curte. Copilul a reușit să intre în bucătăria de vară a locuinței inculpatei. Victima a încercat să țină ușa, dar femeia a reușit să intre în acea bucătărie, unde i-a aplicat minorului mai multe lovituri cu arcul menționat. Victima a fost lovită peste cap, corp și picioare. Întreaga scenă s-a petrecut sub ochii a doi martori.

În ziua următoare, respectiv la data de 12 martie 2018, mama copilului a făcut o plângere la Poliția Dornești cu privire la faptul că fiul său a fost lovit cu un obiect în zona capului și a corpului către susnumită. Mama victimei a cerut 5.000 de lei.

Agresoarea nu și-a recunoscut faptele. Aceasta a spus că victima i-a adresat cuvinte jignitoare de mai multe ori și a fugit din curtea locuinței sale fără a lovit.

 

Adauga comentariu