O femeie a fost lăsată fără dinți în gură de către soțul ei, care i-a spart ușa de la casă cu un topor

Polițiștii Postului de Poliţie Cacica au primit o plângere penală din partea Ștefaniei B. (50 de ani), din comuna Cacica, care a reclamat faptul că, la data de 11 februarie 2019, în jurul orei 17.00, soțul ei, Ștefan Borș (49 de ani), din aceeași localitate, a bătut-o fizic, lovind-o cu pumnii peste corp. În urma loviturilor primite, femeii i-au fost rupți cinci dinți din partea din față a maxilarului. Totodată, aceasta a mai reclamat faptul că soțul ei i-a distrus ușa de la casă cu un topor.

Cu ocazia cercetărilor făcute de agenți a reieșit faptul că Ștefan Borș, înainte de a o agresa pe soția sa, a provocat distrugeri la ușa de la bucătăria de vară și ușa care face accesul în casă.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava. Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, prin care s-a dispus ca Ștefan Borș să păstreze o distanță minimă de 500 de metri față de victimă, pe o perioadă de cinci zile.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii  infracţiunilor de „violența în familie” și „distrugere”.

Adauga comentariu