O femeie a încercat să-și pună capăt zilelor înghițind 100 de pastile antidepresive

La data de 25 ianuarie 2019, la ora 15.25, polițiștii Secţiei de Poliţie Burdujeni au fost anunțați de către medicii de la secția UPU din cadrul Spitalului Judeţean Suceava despre faptul că la această unitate medicală a fost adusă Maria L. (51 de ani), cu diagnosticul de „intoxicaţie medicamentoasă”.

În urma verificărilor făcutede agenți s-a stabilit faptul că femeia locuieşte în comuna Adâncata, împreună cu soţul ei, Ion L.. Aceasta suferă de afecţiuni psihice, respectiv „sindrom depresiv” şi este sub tratament, fiind internată anterior la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Suceava.

În cursul zilei de 25 ianuarie a.c., Maria L. s-a deplasat în Suceava, la apartamentul fiului ei pentru a deschide centrala termică, întrucât fiul ei este plecat din ţară.

În jurul orei 13.30, în timp ce se afla singură în apartament, femeia l-a sunat pe soţului ei și i-a spus faptul că a primit o veste proastă de la nora sa din Italia şi că a încercat să se sinucidă, înghiţind mai multe pastile, respectiv circa 100 de tablete „CIPRALEX”.

În acest caz a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu