O femeie a murit după ce i-a luat foc patul pe care dormea. Aceasta a ajuns la spital cu arsuri de gradul III și IV pe aproape toată suprafața corporală

Ieri, pe la ora 07.00, o bătrână din comuna Boroaia a fost luată cu ambulanța de acasă și transportată la Spitalul Municipal Fălticeni, având arsuri de gradul III și IV pe aproape toată suprafața corporală.

În jurul orei 09.30, femeia s-a stins din viață în timp ce se afla la spital.

Se pare că în dimineața de 8 decembrie 2021, în jurul orei 07.00, fiul victimei și-a vizitat mama pentru a-i încălzi locuința. Când acesta a ajuns în apropierea casei a simțit miros de fum, iar când a deschis ușa bucătăriei în care se afla mama sa, a văzut-o pe femeie pe podeaua de lângă pat, iar în camera se observa un fum dens. Imediat bărbatul a intrat în bucătărie, a scos-o pe mama sa în holul locuinței și a sunat la 112 pentru a cere ajutorul unui echipaj de ambulanță.

Înainte de acest eveniment, în seara de 7 decembrie 2021, în jurul orei 20.30, fiul femeii a plecat de la domiciliul acesteia, după ce i-a făcut focul în locuință și i-a închis ușa cu cheia. În dimineața tragică, ușa de acces era închisă, așa cum a lăsat-o cu câteva ore înainte bărbatul. În interiorul casei nu au fost găsite urme de răvășire.

Din primele cercetări, s-a observat o cutie de chibrituri pe plita sobei din bucătăria în care a fost găsită victima. De asemenea, a fost examinat patul pe care femeia dormea. Polițiștii au observat că buretele, materialul textil și scândurile erau carbonizate în zona de mijloc.

În urma efectuării necropsiei se va stabili cauza decesului.

Oamenii legii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă”.

 

Adauga comentariu