O femeie a născut în hotelul pe care Ștefan Mandachi l-a pus GRATUIT la dispoziția refugiaților din Ucraina: „ I s-a rupt apa mamei când era pe saltea, în salonul mare de evenimente, apoi am transportat-o la spital”

Astăzi, afaceristul sucevean Ștefan Mandachi a anunțat faptul că în Hotel Mandachi, pus la dispoziție GRATUIT refugiaților din Ucraina, o femeie a născut un copil sănătos. Naștea a avut loc în interiorul unității de cazare, în spațiul special amenajat persoanelor fugite din calea războiului.

„S-a născut primul copilaș refugiat în Suceava, la <tabăra> noastră. Perfect sănătos. I s-a rupt apa mamei când era pe saltea, în salonul mare de evenimente, apoi am transportat-o la spital.

La Spartan Suceava toți cetățenii ucrainieni cu un act de identitate pot mânca gratuit. Acțiunea noastră i-a inspirat și pe cei de la Synevo. Am primit un mesaj de la o asistentă de la Synevo (nu știu precis care din locații) oferă abalize gratuite ucrainienilor.

Call-centerul nostru este asaltat. Dacă mai aveți posibilitatea să donați alimente, ne-ar trebui alimente solide (inclusiv pentru cei de peste graniță). Trimiteți direct, număr de contact pentru donații și preluare, Dumitrel (0741) 457 988. Degeaba îmi scrieți mie, eu tot lui îi trimit apelul. El știe exact ce trebuie.

Mi-a scris o prietenă care găzduiește refugiați că are nevoie de cât mai multe stații radio motorola. Stredie Diana-0753714462,

Primim refugiați cu câini, pisici și orice animale”, a spus Ștefan Mandachi pe pagina lui de Facebook.

Imediat de la începerea războiului din Ucraina, de la primul val de refugiați ajunși în județul Suceava, antreprenorul Ștefan Mandachi și-a dat interesul pentru a-i ajuta pe cei aflați la ananghie. Printre sutele de refugiați pe care Mandachi i-a ajutat se numără și un tânăr nigerian care a fost impresionat de bunătatea românilor și care și-ar dori să înceapă o nouă viața în țara noastră. Deși tânărul nigerian nu a înoptat în hotelul lui Ștefan Mandachi, în acea unitate de cazare a primit sprijinul pentru care acum este foarte recunoscător și care i-a deschis noi orizonturi.

Adauga comentariu