O femeie s-a ales cu dosar penal după ce a furat 2.500 de lei din portofelul organizatorului unei pomeniri. Victima și-a dat seama că i-au fost furați banii când voia să plătească serviciile unei firme de catering

Ieri, o femeie în vârstă de 66 de ani a constatat faptul că, în timp ce se afla la o biserică din comuna Bunești, i-a dispărut suma de 2.500 de lei. Respectiva sumă de bani trebuia să o achite unei firme de catering care se ocupase de organizarea unei pomeniri.

Victima a făcut o pomenire la o biserică din satul Bunești, comuna Bunești, împreună cu mai mulți membrii ai familiei sale. La un moment dat, femeia a observat că banii pe care trebuia să îi achite unei firme de catering i-au fost furați din portofelul aflat în geantă.

Păgubita a sunat la 112 și a anunțat cele întâmplate. În urma mai multor verificări, polițiștii au identificat persoana care a furat banii respectivi. Autoarea furtului a fost o altă femeie care a participat la pomenirea organizată de către victimă, dar la un moment dat a plecat în grabă de la biserică. Individa a fost găsită într-o stație de autobuz din localitatea Bunești. Asupra acesteia a fost găsita suma de 2.500 de lei, bani ce au fost recuperați de victimă.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „furt”.

Adauga comentariu