O femeie s-a aruncat în gol de la 10 metri de pe un pod de peste râul Suceava

La data de 30 noiembrie 2019, în jurul orei 14.15, o femeie a anunțat prin 112 faptul că, în timp ce se plimba pe podul rutier din zona râului Suceava, a observat o persoană căzută lângă apă. 

Din cercetările polițiștilor a reieșit că, în jurul orei 14.10, apelanta se plimba împreună cu soțul său pe DJ 209 D, iar când au ajuns pe podul rutier de peste râul Suceava care face legătura între localitățile Dărmănești și Costâna, a observat o persoană căzută lângă apă.

Deplasându-se în locul unde se afla persoana respectivă, polițiștii au găsit-o pe Lenuța A. (47 de ani), din satul Costâna, comuna Todirești, care se afla întinsă pe spate, semiconștientă, spunând faptul că a venit singură în acel loc, iar în urma unor supărări a sărit de pe podul rurier în gol de la aproximativ 10 metri, cu intenția de a se sinucide.

La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD din cadrul ISU Suceava, care i-au acordat îngrijiri medicale, au preluat-o și au transportat-o la Spitalul Județean Suceava, fiind diagnosticată preliminar cu traumatism coloană și bazin, rămânând internată.

Ulterior la fața locului au venit membrii familiei acesteia, respectiv mama și sora, care au relatat faptul că, de vreo doi ani, Lenuța A. suferă de o depresie recurentă, sens în care urmează un tratament și că a mai avut intenții de suicid. 

Acestea au mai precizat faptul că, în jurul orei 13.00, femeia a plecat de acasă pentru a se deplasa la un magazin din centrul localității în vederea efectuării unor cumpărături, fără ca înainte de a pleca să aibă vreun conflict cu membrii familiei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu