O femeie și-a pus capăt zilelor, aruncându-se într-o fântână

La data de 2 octombrie 2021, la ora 13.31, polițiștii au fost anunțaţi prin 112 de către Alina V., din satul Pâraie, comuna Mălini, despre faptul că a văzut pe marginea fântânii o pereche de adidași și capacul dat la o parte și bănuiește că cineva s-a aruncat în ea.

Apelanta locuiește împreună cu părinții în satul Pâraie, comuna Mălini, iar în vecinătate se află gospodăria defunctului Petrea G.. Între cele două locuințe se află o grădină, în cadrul căreia este săpat un bazin de colectare a apei menajere ce a aparținut lui Petrea G. și care nu este folosit de circa 10 ani. Acest bazin are o adâncime de circa 20 de metri și a fost acoperit cu un capac din scânduri, gura acestuia fiind la nivelul solului. Gospodăria defunctului Petrea G. nu este folosită de nici o persoană, casa și curtea fiind încuiate.

În cursul zilei de 2 octombrie a.c., Alexandru V., tatăl apelantei, s-a deplasat în grădina respectivă, pentru a cosi iarba, ocazie cu care a observat în vecinătatea acestui bazin o pereche de pantofi sport și capacul din scânduri a bazinului rupt și căzut înăuntru.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Fălticeni, ocazie cu care în interiorul bazinului a fost găsit cadavrul unei femei, care a fost identificat ca fiind Elena L., în vârstă de 41 ani din localitate.

Din investigațiile polițiștilor s-a stabilit faptul că Elena L. consuma băuturi alcoolice, iar la data de 28 septembrie 2021 a plecat de acasă, rudele acesteia bănuind că se află pe raza comunei Slatina, la un bărbat cu care ar fi trăit în relații de concubinaj.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Fălticeni în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a datei și cauzei decesului.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Adauga comentariu