O femeie a uitat să anunțe medicul de familie sau Poliția despre faptul că tatăl ei a murit

La data de 6 decembrie 2018, la ora 20.10, polițiștii din Dărmănești au fost anunțați de către Anca L. despre faptul că tatăl ei, Dumitru L. (65 de ani), din comuna Pătrăuți, a decedat în locuința lui.

În urma verificărilor făcute de agenți a reieșit faptul că în cursul zilei de 6 decembrie a.c., în jurul orei 15.00, femeia s-a deplasat la domiciliul tatălui ei și a constatat faptul că acesta este mort. Ea a contactat membrii familiei pentru a ajuta la pregătirea înmormântării, dar a omis să anunțe medicul de familie sau Poliția despre moartea părintelui său.

Polițiștii au contactat medicul de familie care s-a deplasat la fața locului și a constatat decesul lui Dumitru L., stabilind diagnosticul de „stop cardiorespirator ireversibil” urmând să elibereze certificat constatator al decesului în cursul zilei de astăzi, întrucât nu sunt suspiciuni cu privire la deces. Nu au fost constatate leziuni externe vizibile pe suprafața corpului persoanei decedate și nu sunt indicii cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale.

Adauga comentariu