O firmă care administrează pagini web, cu un singur angajat, primește peste 150.000 de lei de la Primăria Suceava pentru a realiza clip-uri de promovare a orașului

Primăria municipiului Suceava a atribuit direct un contract în valoare de 160.650 de lei (135.000 lei + TVA) firmei SC Midnight Black SRL Suceava. Conform portalului www.listafirme.ro , această societate are un singur angajat, iar anul trecut a înregistrat un profit net de 181.184 de lei.

SC Midnight Black SRL Suceava își are sediul într-un apartament de la parterul unui bloc de pe strada Oituz și este administrată de singurul asociat, Andrei Adrian Ciobanu.

Midnight Black primește de la Primăria Suceava suma de 160.650 de lei pentru proiectul „SERVICII DE PROMOVARE, PE SUPORT STICK, A MUNICIPIULUI SUCEAVA”. Firma de apartament se angajează să realizeze servicii de promovare pe suport stick, respectiv filme de promovare, fotografii, tur virtual, articole, etc., precum și 600 de stick-ul personalizate cu software-ul.

Conform codulu CAEN, SC Midnight Black SRL Suceava are ca obiect de activitate prelucrarea datelor, administrarea paginilor web și activități conexe.

Concret, această clasă include asigurarea infrastructurii pentru serviciile de găzduire a paginilor web, de prelucrare a datelor și activități conexe. Sunt incluse activități specializate de găzduire, cum ar fi găzduirea paginilor web, servicii de streaming (organizare fluxuri) sau găzduire de aplicații. Activitățile de prelucrare a datelor includ prelucrarea completă și elaborarea de rapoarte specializate pe baza datelor furnizate de către clienți sau asigurarea prelucrării automate a datelor și servicii de introducere a datelor, inclusiv activități de rulare a bazei de date (executare funcțiuni).

Este interesant de văzut ce clip-uri și ce fotografii de promovare ale orașului poate realiza o firmă cu un singur angajat specializată în administrarea paginilor web.

Adauga comentariu