O firmă cu un singur angajat a proiectat „sechestrarea” cetățenilor de pe strada Mihail Sadoveanu și puhoiul de treceri pentru pietoni de pe strada Bogdan Vodă

În ultima perioadă, pe raza municipiului Suceava au avut loc mai multe lucrări la infrastructura rutieră care au reușit să uluiască pe toată lumea. Mai multe străzi de pământ din oraș au făcut cunoștință cu asfaltul, însă rezultatul i-a lăsat mască pe toți. Coincidență sau nu, parte din proiectele, să le spunem hazlii, au fost realizate de către SC Sibiel COM SRL Suceava.

Firma respectivă are ca obiect de activitate: „activități de arhitectură”. Conform portalului www.listafirme.ro, din 2005 și până în 2018, Sibiel a avut maximum doi angajați, sfârșitul anului trecut prinzând firma doar cu un singur angajat. Societatea a înregistrat un profit de 46.158 de lei, la finele lui 2018.

Trebuie precizat faptul că SC Sibiel COM SRL a realizat proiectele ce au vizat asfaltarea străzilor de pământ Mihail Sadoveanu și Bogdan Vodă din municipiul Suceava. Felul în care aceste străzi au fost asfaltate au fost subiectul unor știri atât locale, cât și de tv, la nivel național.

Strada Bogdan Vodă a devenit cunoscută în întreaga țară la sfârșitul anului trecut. Aceasta a ajuns să „dețină” pe o lungime mai mică de 200 de metri nu mai puțin de nouă treceri pentru pietoni.

Recent, strada Mihail Sadoveanu din Suceava a devenit celebră la nivel național. Drumul de pământ a fost asfaltat și înălțat cu mai bine de un metru, astfel că oamenii au rămas sechestrați în curți, fiind nevoiți să-și improvizeze scări pentru a putea ajunge în stradă.

Probabil, singurul angajat de la SC Sibiel COM SRL a avut prea multe proiecte pe cap și le-a făcut pe repede înainte fără a se documenta corespunzător, de aceea s-a ajuns să fie realizate asemenea tâmpenii în teren.

Mai trebuie precizat și faptul că ambele licitații de modernizare a celor două străzi au fost câștigate de către SC SUCT SA Suceava.

Adauga comentariu