O firmă cu un singur angajat, specializată în tăierea și rindeluirea lemnului, contractată pentru a repara drumurile afectate de inundații, de pe raza comunei Arbore

În urma ploilor din luna mai a anului 2019, Primăria Comunei Arbore a atribuit direct un contract în valoare de 62.500 de lei, fără TVA, pentru un proiect ce vizează realizarea de „lucrări de reparații ale drumurilor afectate de fenomenele hidrometeorologice periculoase 20.05.2019”.

SC Wanzeto SRL, din comuna Arbore, a câștigat contractul. Societatea este administrată de către Ioan Iliese, care este și asociat al firmei. 

Conform portalului www.listafirme.ro, anul trecut, SC Wanzeto SRL a avut o cifră de afaceri de 76.760 de lei și un profit net de 50.133 de lei. De când a fost înființată, până anul trecut, societatea a avut un singur angajat.

SC Wanzeto SRL se va ocupa mai exact de „efectuarea reparațiilor cu autogrederul și material pietros/concasat, profilarea, îndreptarea și nivelarea materialului pietros pe drumurile cu nr de inventar 151 cu suprafața de 600 mp, 123 cu suprafața de 1000 mp și 128 cu suprafața de 900 mp”.

Chiar dacă obiectivul de activitate al firmei SC Wanzeto SRL este „tăierea și rindeluirea lemnului”, aceștia au câștigat proiectul care vizează repararea a trei drumuri.

Firma care anul trecut a avut un singur angajat ar fi trebuit să repare cele trei drumuri în termen de 30 de zile de la emiterea facturii.

sursa foto: www.bzi.ro

Adauga comentariu