O firmă de salubrizare din Suceava se află în război cu localnicii de pe strada Alexandru cel Bun. Gunoaiele au fost ascunse după două tomberoane goale

În aceste vremuri în care societatea română se luptă cu această pandemie de coronavirus, angajații firmei de salubrizare și localnicii de pe strada Alexandru cel Bun din Suceava, la câțiva pași de Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” Suceava, se află într-un oarecare război.

Astăzi, un punct de colectare al deșeurilor de pe strada menționată arăta ca și cum ar fi abandonat de firma de salubrizare. Conform localnicilor, locul respectivul punct de colectare al deșeurilor a fost recent „colindat” de firma de salubrizare care ar fi golit doar două pubele de gunoi și au ascuns restul gunoaielor sub preș.

Cele două pubele goale, ar fi trebuit să ascundă mormanul de gunoi din spatele lor, ba poate și pubela plină până la refuz de deșeuri și pubela răsturnată cu fundul în sus.

Din poze se poate înțelege că acolo este în desfășurare un război între localnici și firma de salubrizare. Nu se știe cine a început acest conflict. Există posibilitatea ca localnicii să își manifeste nemulțumirea față de serviciile pe care le prestează firma de salubrizare sau angajații firmei de salubrizare încearcă să le dea o lecție localnicilor pentru că nu aruncă gunoiul cum trebuie.

Printre tomberoane sunt aruncate fel și fel de gunoaie, printre care o pereche de skiuri, o saltea, sticla de geam, scheletul unui cărucior de bebeluși în care sunt două găleți cu gunoaie, și multe alte deșeuri.

 

Adauga comentariu