O firmă „de suflet” a Primăriei Suceava va repara acoperișul Patinoarului Artificial pentru peste 34.000 de euro, fără TVA

Conform SEAP, Primăria Suceava a atribuit direct un contract în valoare de 167.670 de lei (34.032,23 euro), fără TVA, pentru „lucrări de reparații acoperiș clădire Patinoar Suceava (inclusiv magazie)”.

În descrierea achiziției se arată că se vor executa următoarele lucrări:

  1. Reparații acoperiș clădire patinoar, prin refacerea hidroizolației, pe o suprafață de aproximativ 330 mp și a scurgerilor pluviale. Lucrările vor viza decopertarea în totalitate a hidroizolației existente a șapei betonate, refacerea pantelor de scurgere și turnarea unui strat nou de beton cu respectarea înclinării pentru a preveni acumulările de apă, refacerea tuturor scurgerilor pluviale (țevi, coturi, etc.), emulsionarea și aplicarea membranei bituminoase, în două straturi, cu respectarea trecerilor între foile de bitum;
  2. Reparație acoperiș magazie, ce deservește patinoarul, prin refacerea structurii de lemn (căpriori, asteriale, grinzi, etc.), și acoperirea clădirii cu tablă cutată („tip Lindab”) pe o suprafață de aproximativ 60 mp, inclusiv montarea de jgheaburi, burlane și tinichigerie aferentă. 

Luna trecută, SC Ravradi Construct SRL, a încheiat un contract cu Primăria Suceava conform căruia societatea menționată s-a angajat în împrejmuirea cu gard a Cimitirului „Pacea” pentru peste 35.000 de euro.

De asemenea, de la SC Ravradi Construct SRL, în anul 2019, Primăria Suceava a închiriat un cilindru compactor cu banii cu care ar fi putut cumpăra unul la mâna a doua.

Adauga comentariu