O firmă din București primește peste 110.000 de euro de la Primăria Horodniceni ca să plombeze la rece drumurile din localitate

Primăria comunei Horodniceni a atribuit direct către SC Lindar Construct SRL București două contracte în valoare totală de aproape 550.000 de lei, aproximativ 110.000 de euro.

Primul contract, în valoare de 41.964 de lei fără TVA, se referă la plombarea la rece a gropilor de pe drumurile comunale ale Horodniceniului.

Al doilea contract, în valoare de 418.704 lei fără TVA, se referă la lucrări de întreținere a drumurilor comunale cu straturi foarte subțiri turnate la rece, în două straturi.

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Lindar Construct SRL, cu sediul în municipiul București, are ca obiect principal de activitate „transporturi rutiere de mărfuri”, având probabil la obiecte secundare întreținerea de drumuri publice.

Anul trecut, firma bucureșteană a înregistrat o cifră de afaceri de peste două milioane de lei, un profit de 177.983 de lei, datorii de 574.424 de lei și a avut un număr mediu de angajați de 22.

FOTO Ilustrativ

Adauga comentariu