O firmă din Mureș va prelua, transporta și elimina deșeurile înțepătoare și tăioase din 16 cabinete medicale din municipiul Suceava

Conform SEAP, Primăria Suceava a atribuit direct un contract în valoare de 7.718,40 de lei (1.559,93 euro), fără TVA, pentru „servicii de preluare, transport și eliminare finală a deșeurilor înțepătoare și tăioase”.

Descrierea achiziției este următoarea: „SERVICII DE PRELUARE, TRANSPORT ȘI ELIMINARE FINALĂ A DEŞEURILOR ÎNŢEPĂTOARE ŞI TĂIOASE REZULTATE DIN ACTIVITATEA CABINETELOR MEDICALE ŞCOLARE, conform Caietului de sarcini anexat. Serviciile vor fi prestate pentru un număr de 16 cabinete școlare, pentru o perioadă de 12 luni. În decursul celor 12 luni se vor presta servicii de preluare, transport și eliminare finală a deșeurilor, pentru un număr de 9 luni, respectiv, octombrie 2020 - iunie 2021. Rezultă o cantitate solicitată după cum urmează: 9 luni x 16 cabinete = 144 colectări Prețul pe preluare/cabinet include asigurarea cu următoarele materiale: - un sac cu capacitate de 20 litri; - o cutie pentru deșeuri înțepătoare”.

Firma care se va prelua, va transporta și va elimina deșeurile înțepătoare și tăioase din 16 cabinete școale din municipiul Suceava este SC AKSD Romania SRL, județul Mureș. Societatea are ca obiect de activitate preponderent „tratarea si eliminarea deseurilor periculoase”.

 

 

Adauga comentariu