O firmă specializată în construirea de drumuri și autostrăzi este plătită cu peste 84.000 de euro, fără TVA, pentru a repara subsolul sediului Direcției Administrației Piețelor Suceava

Conform SEAP, Primăria Suceava a atribuit direct un contract în valoare de 415.000 de lei (84.245,14 euro), fără TVA, pentru „lucrări de reparații (proiectare și execuție) subsol, sediul direcției administrația piețelor”

În baza acestui contract, SC Cozmicris Comert SRL, din comuna Șcheia, va efectua reparații generale încăperilor de la subsolul sediului Direcției Administrației Piețelor, pe strada Petru Rareș, nr. 9.

SC Cozmicris Comert SRL, înființată la data de 20 aprilie 2010, este administrată de către Anca Holca și Gheorghe Cozmin Holca.

Domeniul de activitate principal al acestei firme este „transporturi rutiere de marfuri”, iar domeniul de activitate preponderent este „lucrari de construcții a drumurilor și autostrazilor”.

Vă amintim faptul că aceeași firmă trebuia să repare și să renoveze adăpostul de câini fără stăpân din municipiul Suceava.
 

Adauga comentariu