O ghenă de gunoi a prins viață în fața Liceului Alimentar. Elevii ies la țigară la doi pași de deșeurile aruncate cu nesimțire de suceveni

Zilele trecute, tomberoanele de pe strada Narciselor din municipiul Suceava, din fața Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară și de pe străduța ce duce spre Liceul Teoretic Filadelfia, au dispărut.

Sucevenii, nesimțiți din cale afară, nici măcar nu s-au chinuit să mergă până la noile platforme semiîngropate în care se adună gunoiul, aflate la mai puțin de 50 de metri distanță, alegând să continue să-și arunce deșeurile pe locurile în care se aflau tomberoanele menționate mai sus.

Astfel, în fața fostului Liceu Alimentar a luat viață o ghenă de gunoi la doi pași de locul în care elevii de la această unitate de învățământ obișnuiesc să fumeze în pauze.

Trebuie menționat faptul că respectivele tomberoane ce au fost scoase din circuit oricum obișnuiau să fie burdușite cu deșeuri de parcă nimeni nu se ocupă cu colectarea deșeurilor în acest oraș.

La începutul săptămânii trecute a avut loc un teatru ieftin pentru a demonstra finlandezilor, moldovenilor și nu numai cât de mult îi pasă municipalității de modul de aruncare a gunoiului.

Comentarii

Gicu

13.09.2019 15:36

La piarta liceului Alimentar se adună zilnic toți țiganii drogații și aurolacii. Directoarele alea parca nici nu vad, seara la 8 nu este niciuna să vadă ce se întâmplă acolo. O școală fără sa i aibă nimeni grija. Vai de copiii de acolo! Afara. La poartă vin toți golanii! Paznicii aia nici nu le pasă stau pe banci in curtea școlii!!!!

Adauga comentariu